Rubriigiarhiiv: Toiduretseptid

Porganditort sidrunivaabaga – mahlane ja mõnus

Lisaks sellele et, porgandid on looduslikult magusad, sisaldavad nad rohkelt ka kasulikke vitamiine. Küpsetised tulevad mahlasemad ning kook on hoobilt tervislikum. Meie lemmikut, porganditorti sidrunivaabaga, on lihtne ja kiire valmistada ning ka lastele meeldib – maiustavad temaga meeleldi. Eriti hea on … Jätka lugemist

Rubriigid: Toiduretseptid | Sildid: , , , , | Kommenteeri

Tatrasalat – pH-tasakaal ja nauding ühekoos

Harmoonikumi uus menüü on koostatud nii, et maitsenauding oleks tervislikkusega harmooniliselt kombineeritud. Lisaks korralikele praadidele-suppidele pakutakse mõnusat salativalikut. Imemaitsva tatrasalati kõik komponendid  on omaliigiliste toiduainete pH-skaala tipud. Salati peened maitsenüansid on lihtsate komponentide tasakaalustatud koosmõju tulemus. Kõigepealt tatar. See jumalavili … Jätka lugemist

Rubriigid: pH-tasakaal, Tervis, Tervislik toitumine, Toiduretseptid | Sildid: , , , , , | Kommenteeri

Harmoonikumi energiajoogi retsept

Sobib nii kosutavaks hommikueineks kui ergutavaks vahepalaks. 1 küps banaan (ca 150 g) 2 apelsini värskeltpressitud mahl (ca 200 ml) poole sidruni mahl (ca 50 ml) 1 korralik spl kamajahu (ca 10 g) 200 ml piima Purusta banaan koos värskeltpressitud … Jätka lugemist

Rubriigid: Tervislik toitumine, Toiduretseptid | Sildid: , | Kommenteeri

Spelta – mineviku kingitus tulevikule

Antiikajast pärit spelta ehk okasnisu (Triticum Spelta) on nisu eelkäija, mis maheviljeluse arenemise käigus taasavastatud. Spelta oli oluline toiduvili pikki sajandeid, kuni ta ülemöödunud sajandi alguses tootlikumate ja intensiivviljeldavate sortide vastu välja vahetati. Okasnisu tõusis ausse keskajal, tema ravitoime avastas … Jätka lugemist

Rubriigid: Toiduretseptid, Traditsioonide tarkus | Sildid: | Kommenteeri